Resumé 2015

Hösten smög sig in över Linköping och Motala. Det var några fina dagar där solen sken men annars har det varit grått. Trots det, så har den här hösten verkligen varit en av de bättre! Känner mig så mycket mer gladare och livligare. ♥
 
(18 november 2015)
 
 
Selma och jag håller fortfarande på att skriva på (satans) c-uppsats. Det går så trögt framåt och man känner verkligen till djupet av själen hur trött man är. Ibland lyxar vi till det och fikar samtidigt vi pluggar på något fik.
 
 
Jag har ju drama varannan vecka men har missat två lektioner pga c-uppsatsen. Vi ska sätta ihop vårt eget skuggspel och efter jul ska vi lämna in en skriftligt inlämning till det. Ni anar inte hur trött jag är på alla skriftliga inlämningar. I don't wanna do this anymore.. ;_;
 
 
Fyllde 21 år i slutet av oktober. Köpte en tidig födelsedagspresent till mig själv vilket var en Lana Del Rey vinyl. Så sjukt fin och musiken är guld. Gillar verkligen psychedelic dream pop. Veckan därefter gick Ellinor, Josefina och jag ut under Halloween här i Motala, vilket var riktigt roligt!
 
 
Var ute en dag med min syster och fotade och det är något vi gör typ varje höst. Bara för att vi stod på en ödeväg och fotade så kom det istället sjuhundra bilar som åkte förbi.. så det blev inte så många bilder.
 
 
Det har blivit många turer till Borås, till min älskling den här hösten, hihi. Fast inte så många som jag hade velat.. Vi har firat nästan alla månader vi varit tillsammans, det är ju svårt att pricka in exakt alla träffar på vårt datum när man är i ett distansförhållande. Vi har nu varit tillsammans i 5 månader ♥
 
 
Min Mr väckte mig med rosor och frukost på sängen en dag. Han är så full av överraskningar hela tiden. Önskar jag kunde få vakna upp vid hans sida varje dag istället för två gånger i månaden.

Inspiration

Jag är så stolt över min syster som ska vara med i Motala Lucia. Hon är en av kandidaterna som tävlar i år om att bli årets lucia. Trots att hon har väldigt mycket i skolan nu så kör hon ändå på med att vara med där vid varje träning. Hon brinner verkligen för musik (sång) och det märks så väl. Först vann hon talang både i skolan och på Rocka Fett och nu är hon en av kandidaterna i Motalas lucia. Hon har alltid sagt att hon sett mig brinna för det jag älskar att hålla på med, men jag ser allt någon som tar efter mig. Hon är min inspiration. ♥
 
(18 november 2015)
 

Jul på Liseberg

I lördags blev det en liten miniresa till Göteborg - Liseberg över dagen med familjen. Det var så mysigt och jag blev så uppspelt av hur fint dem gjort där. Det fanns massvis med små bodar där man kunde köpa allt från godis, nötter och vantar till snus och glasfigurer. Det spelades julmusik och längs vägarna kunde man köpa karamelliserade äpplen, bakelser och chailatte.
 
23 november 2015
 
 
Det var en bitande kyla hela den dagen så därför var det svårt att fota och filma.. framåt kvällen så var min kropp förfrusen så jag fotade inte alls trots att det var som finast då. Fotade på dagen då jag var varm. Min syster och jag åkte bara Balder en gång, vilket var så kul eftersom det var år sedan sist. Skrek så att mina tänder ilade av kylan efteråt.. (brukar inte skrika men nu gjorde jag det).
 

Happi sister!
 
 
 Hade förfrusit till djupet av min själ om inte dessa fanns där.
 
 
 Ljusuppsättningen över hela Liseberg var helt magisk!

 
Tack för dagen allihopa. ♥
Upp