Photoshoot

(Inlägg flyttat: från 22 aug till 27 jul)
 
Här kommer några bilder från min cosplay-photoshoot jag hade tidigare idag. Det var verkligen _svårt_ att fota mig själv i detta. Vingarna är breda och stora så jag fick backa och då såg jag inte hur bilderna blev på displayen. Därför blev många av bilderna avhuggna och inte tagna från vinklarna jag var ute efter. Jag var ute och gick lite också, inte i staden men mot centrum för att hitta en bra spot för att fota. Fick några fina kommentarer längs min vandring av people. Märkte även av en tjej i ett försök till att smygfota mig men hon hade på ljudet på mobilen lol.
 
Känns skönt att jag äntligen fått klart photoshoot'en. Nu ska jag bara ta några detaljbilder på vingarna och sen är det dags för framkallning av foton till min portfolio. Sedan kan jag lägga undan vingarna för gott. Vill börja på nästa konstprojekt men vet inte riktigt vad jag vill göra. Kanske måla något istället?
 
Vad jag använt för att skapa vingarna:
• En idé och en skiss
• Ståltråd (tre olika storlekar)
• Spetstyg från en klänning
• Nylåntyg
• Plastblommor (två olika sorter)
• Eltejp
• Sprayfärg i vit
• Prydnadsfjärilar
• Silkesband
• Symaskin
 
 
 
 
In progress bilder från maj.

Bubblar av idéer

Nu är jag hemkommen från Närcon. Helgen har varit fantastisk och jag bubblar av idéer redan inför nästa år. Lite tråkigt att helgen i sig gick så fort bara.. Men Julia och jag planerar att cosplaya hobbitar nästa år och jag hade tänkt att cosplaya Frodo. Vi kanske även svänger förbi Riddarveckan och strosar runt som hobbitar i någon stad en vardag lite random sådär och överraskar människor.
 
Vi satt på hotellet, nattetid, och tittade på alla production diaries av LOTR och Hobbit-filmerna och bara avundades jobbet. #dreamteam Jag har också bestämt mig för att göra en portfolio där jag ska samla alla mina projekt (i fotoform) precis som jag gör med poesi jag skrivit. Vem vet, sådant kan komma till användning i framtiden. Älskar verkligen att ha projekt under tidspress. Känslan man får när man är klar är helt underbar.
 
Ja, jag bar mina vingar i lördags, tråkigt bara att det spöregnade så min costume såg lite ihopsjunken ut. Den ska repareras nu och kläderna ska tvättas, sedan ska jag ha en photoshoot och bilderna kommer upp här på bloggen, som jag fått förfrågningar om. Har inte bloggat aktivt alls från Närcon men jag kände bara för att strunta i bloggen den här gången.
 
..a message to Julia
Jag vill tacka dig för den här helgen. Vi är så otroligt lika och båda drömmer stort. Är väldigt tacksam över att jag träffat dig. Är också väldigt glad för din skull att du kommit in på konstskolan. Supportar dig till hundra procent! Vi ses snart igen, och då som hobbitar. ♥
 

Sky Hotel Apartments

Hej!! Julia och jag kom precis till hotellet i Linköping och vi både tycker om det jättemycket. Så ljust, fint och fräscht. Det är väl mer som en lägenhet då vi kan laga mat osv än ett hotell. Vi håller på att packa upp våra saker och lyssnar på LOTR musik just nu. Invigningen ikväll till Närcon är vid 23.00 så vi kommer innan det gå runt lite i området på Liu samt köpa med oss mat. Jag glömde dock min laddare till datorn så vi får se hur länge den räcker, annars så fortsätter jag att uppdatera när jag kommer hem.
 
Vi bor på tredje våningen och utsikten är fantastiskt även här i från.
 
Upp