Kap Verde genom mobilen

Jag tänkte lägga upp lite bilder tagna med mobilen från Kap Verde. Mobilen gör trots allt ett underverk med sina foton också så det förtjänas att visas upp. Jag tror inte jag är ensam om att tycka att det är svårt att fota med mobilen när man väl har en systemkamera. Men det är inte alltid jag orkar ta med systemkameran heller och då får mobilen jobba hårt. Bilderna är fotade med iPhone 6 Plus. 
 
 
Mornarna såg oftast ut så här. Vi gick till matsalen mellan åtta och nio till och åt frukost. Utbudet på buffén var enorm och det fanns så otroligt mycket att välja mellan. Olika typer av pannkakor, fil och yoghurt i olika smaker, alla sorters av bröd, smör och ost och mycket mer än så. Man går inte härifrån hungrig! Jag försökte verkligen att pressa mig i så mycket jag bara orkade för när man väl kommer till havet och börjar bada så blir man snart hungrig igen. 
 
 
Sedan gick vi till hotellrummet igen för att byta om till badkläder och sedan gå till havet. 
 
 
Lilla hunden som gömde sig för solen under en solstol i skuggan. Jag har sett turister smuggla med dig mat från buffén för att ge till de hemlösa hundarna. Jag såg även utplacerade vattenskålar så att dom får i sig vätska. Jag drack väldigt mycket Fanta Laranja för det kändes hela  tiden som jag behövde energi i form av socker i hättan. Godaste fantan! 
2017 Kap Verde | Bohem, Glädje, Livet, Resa, Travel |
#1 - - Linnéa:

härliga bilder:)

Svar: Tack så mycket! :D
Andrea Törnell

Upp