Ett regnigt Edinburgh

Vi är framme i Edinburgh! Gud vad jag är förälskad i alla magnifika historiska byggnader, jag lever min Outlander-dröm. Jag såg faktiskt en reklamskylt inte allt för långt bort från vårt hotell med Sam Heughan för Barbour. Trodde det var han på riktigt först! Angående dialekten, jag har dessvärre lite svårt att höra vad människor säger här med den skotska dialekten och får anstränga mig ypperligt för att höra och förstå. Men alla vi mött är så himla trevliga här måste jag säga. 
 
 
 
Flygresan gick bra. Innan vi gick på planet i Arlanda så köpte jag fika i form av banan, äpple och en kanelbulle. Lägger sedan fikat i facket i flygstolen framför mig. Tror ni inte äpplet hoppar ur och börjar rulla iväg två säten bakom mig?! Plockade upp äpplet framför en tjej som kollade förvånat på mig medan jag inte kunde hålla mig för skratt. 
 
 
Lägenheten vi bor i är liten och mysig. Vi trivs! Känns bra att ha ett kök så vi kan laga enklare måltider och förvara frukost. Det enda minuset med lägenheten är att det är heltäckningsmatta i hela lägenheten. Jag tycker det känns så smutsigt även om det är varmt för fötterna. Det är heltäckningsmatta i hela byggnaden inklusive korridoren utanför vår lägenhet. Vid porten två våningar ner luktar det märkligt just på grund av att mattan är blöt. 
 
 
 
Vi började dagen med att äta en vegetarisk engelsk frukost som vi höll oss länge på. Efter det gick vi till en tatueringsstudio då Sam planerar att göra en ny tatuering. Vi gick sedan tillbaka till lägenheten där vi somnade i två timmar. Sam stack iväg till studion igen medan jag pysslade om mig själv lite. Vi åt på en finrestaurang vid namn Jamie Oliver Italienska restaurang. Supergott! Kvällen avslutades med drinkar i en bar innan vi sen tog taxi till lägenheten igen. 
 
Upp