En vandring till Vondelpark

Vi började dagen med att äta mycket till frukost i frukostbuffén för vår plan var att ta oss till Vondelpark. Vondelpark är en stor park som finns här i Amsterdam. Det var riktigt blåsigt och kallt idag även om solen kikade fram då och då och det gjorde att vi kände oss förfrusna stundvis. Det är så skönt att ha google maps på telen, för det underlättar så otroligt mycket när vi vill ta oss fram. Om något så sparar det tid! Fast vi har dock gått åt fel håll några gånger trots google maps.. haha.
 
 
Vi gick förbi en mysig liten marknad som sålde lite allt möjligt men mest frön och lökar.
 
 
 
Sedan kom vi fram till ett annat mål vi hade och det var till denna sevärdhet! Svårt att fota om man inte är där nattid. Turister stod på kö framför bokstäverna för att fotas.  
 
 
Bland annat Lelle.
 
 
 
 
Efter mycket gå gå gå kom vi fram till Vondelpark (älskar det namnat åh). Vi gick inte längre in i Parken än så för vi var helt frusna. :( Så vi bestämde oss för att gå till vårt favoritställe och äta som ligger i en byggnad vid torget. 
 
 
 
Det känns som jag fotar mindre och mindre vid varje resa, men jag känner att jag vill leva för stunden och inte försöka fånga det på bild varje gång. 

 
Såg ett fint hus bredvid Vondelpark som jag gärna skulle vilja flytta in i med Sam hihi. 
 
2017 Nederländerna | Amsterdam, Frihet, Nederländerna, Rijksmuseum, Travel |
#1 - - Sarah:

fina bilder

Upp