Från Manchester till London IIIII

Efter besöket i museet åkte vi till hotellet igen och la oss i sängen och tog en nap. Tror ni inte att brandalarmet gick på då?! Vi for upp ur sängen, tog på oss kläderna, tog skorna i handen och sprang ner en våning. Hotellets anställda i receptionen och nyincheckade gäster stod där lugna och sansade i lobbyn och vi förstod ingenting. En receptionist säger då att det bara var en test.. Så vi gick tillbaka igen, slängde av oss kläderna och sov.
 
 
Efter det gick vi till en matbutik och köpte med oss färdig mat. Pasta i sås, falafel, choklad och jordgubbar. Sam hade en idé om att vi skulle ha picknick i en park och efter det, gå till Buckingham Palace för att se det upplysta slottet där den brittiska monarken bor. Klockan hann bli ganska mycket och mörkret slog ut över staden. Vi bestämde oss för att sätta oss framför slottet och äta istället för parken. Klockan var närmare 23.00 på kvällen när vi väl åt. Det var så himla mysigt på alla sätt och vis. Det är inte alltid man har en picknick på en staty framför slottet i London innan midnatt med sin älskling.
 
 
Den tredje dagen i London och vi checkade ut runt 12.00 från hotellet. Sedan så hade vi en del saker på listan att hinna med innan hemfärden till Manchester. Sam hade en rutt som vi gick, som han gick förra året med sin pappa och syster. Jag låter bilderna tala för sig själva! 
 
 
 
 
 
 
2016 England | England, Frihet, Glädje |
Upp