Från Manchester till London I
Hej!! Jag ligger efter nu med bloggandet.. och det gjorde jag innan vi åkte till London också. Har några inlägg som är halvklara som inte är färdigskrivna eller postade ännu. Iallafall, Sam och jag har varit i London i tre dagar och jag tog inte med mig datorn så därför kommer det komma en del inlägg nu! 
 
I söndags, tidigt på morgonen började London-resan! Första dagen i London var hur strulig som helst.. oh god. 
 
 
 
 
Stationen vi åkte från i Manchester och en pömsig Sam på bilden.
 
 
 
Efter ett tag genom taxi och tåg kom vi äntligen fram till London. Vi hade tid att döda då vi inte skulle få vår lägenhet förens klockan 4. Istället gick vi runt lite i London och tittade runt i staden. Vi gick bland annat till en av de stora parkerna som finns i London. 
 
 
 
 
 
Vi hade tur med vädret. Solen sken! Vi bestämde oss för att köpa med oss lite mat och sätta oss i den gigantiska parken för att vila och äta. 
 
 
Sedan åkte vi tåg mot lägenheten vi hade bokat som låg i ett halvdant och lite smutsigare område icke-centralt i London. Enligt instruktionerna vi då fick från ägaren så skulle vi slå in en kod vi fått. Koden skulle vi slå in på en svart box. Sedan skulle en lucka öppnas med nycklarna i. Men vi fick inte upp boxen. Vi spenderade över en timme med att försöka öppna boxen med det gick inte. Sam kontaktade till slut ägaren som då sa till oss att slå på boxen med en sten (lol). Det gick inte heller och vi fick nog. Vi var så otroligt trötta och hungriga och hade rest långt för att komma till lägenheten. Sams vän Philip som bor i närheten sa till oss att komma hem till honom och vänta, så vi gick dit. Vi tittade på Nemo, drack iste och bokade om ett nytt hotell i centrala London. Han räddade oss från frustrationen vi byggt upp.. Vi fick aldrig lägenheten vi bokat men vi fick pengarna tillbaka.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress