Marina Beach

Tisdagen spenderades på Marina Beach. En väldigt liten strand med mörkgrå sand och turkost hav. Det är en liten bit att gå och vägen är väldigt slingrig men det finns mycket fint att titta på längs vägen. Vi hyrde solstolar, bredde ut våra handdukar och köpte iskall dricka för att svalka oss. Vi badade och solade hela dagen och det var så skönt. Att sola, sen svalka sig i havet, simma några längder, sola och bli torr och bada igen. 
 
 
 
 
Ni ser de små burarna i vänstra hörnet, en gul och en röd djurbur. Blev så ledsen när jag såg att det var fåglar i burarna.. Alltså varför har man fåglar i en sån liten inhägnad. Fåglar ska vara fria och inte i bur..
 
 
Vi begav oss till andra sidan stranden och åt mat i en snack bar som låg i vattnet. Riktigt mysigt faktiskt att samtidigt känna havsdoften medan man njuter av maten. Mitt i snackbaren kunde man ligga på solstolar och sola i mitten av restaurangen bland alla ätande kunder om man ville. Sedan så fanns det en badstege vid borden om man ville ta ett dopp i väntan på maten. 
 
 
 
 
 
 
När vi kom tillbaka på kvällen och skulle äta så hamnade vi lite i konflikt med två anställda på hotellet. Det var en man som hade hand om alla våra papper för vår bokning där kuponger för mat osv fanns, som han inte hittade.. de två anställda blev irriterade och lika så blev vi. Men de hittade våra papper två dagar senare.
 
 
2016 Italien | Italien, Livet, Resa |
Upp