Bohol

I Tayasan tog vi en buss till Dumaguete för att sedan ta båten hem. Bussarna här kör som ambulanserna kör i Sverige när det är akut. Man nästan väntar på döden när man åker buss här. De kör så in i - ! I början tyckte jag att det var roligt men såg snabbt att det här var farligt. Jag höll å att flyga av stolen i första kurvan. No slow down här inte. Samma sak när det kommer till gupp på vägen. Så det är bäst att man håller sig i.
 
 
 
Båten på väg till Cebu, ön Bohol kan ni se på bilden.
 
Min syster ''Det saknas bara en loop så blir det en bergochdalbana''. Bussen åker i sicksack mellan alla bilar och det skrämmer mig när man ser en lång rad med bilar bilar år motsatt håll, komma i full fart som bussen själv mot än. Det finns inga detaljerade tidtabeller utan bussarna kommer och åker förbi lite då och då, så det är bara att hoppa på!
 
 
Arkitekturen är väldigt vacker och det syns att olika länder har satt sina spår i landet. Dock är det väldigt synd att många av byggnaderna här är smutsiga och ovårdade. Sedan så finns det väldigt många som bor i enkla bungalows längs med stränderna i det tysta. Väldigt vackra och fina.
 
Upp