Provfilmning till en roll

Igår var jag på min första provfilmning till en huvudroll. Det var verkligen superkul och så lärorikt. Det är sådant som gör att jag känner mig så levande, det känns liksom 'på riktigt.' Jag låg i pyjamas i sängen den här fredagskvällen, halvsovande framför min laptop. Vaknade till av att min mobil plingade till. Jag hade fått ett mail från en tjej som jobbar med casting till en film. Hon frågade om jag kunde dyka upp på lördag, alltså morgondagen i Norrköping och filma några dialoger.
 
 
For upp i sängen med ett ryck och började genast att packa, duscha och äta där emellan. Bokade en busbiljett och for mot Norrköping 6.35 dagen efter. Så spontant! När jag kom fram köpte jag frukost på espressohouse och det fick bli favoriterna, chailatte och bagel. Tog min tid för att äta bageln som till sist blev kall. Betalade tio kronor till en sunkig stations-WC där jag packade upp min sminkväska och började fräscha upp mig.
 
 
Efter det mötte jag upp min syster och vi började gå mot lokalen där inspelningen skulle äga rum. Det är så otroligt mycket skönare att ha en bokad tid för att provfilma än att köa till en casting, där det kan ta timmar innan det är ens tur. Provfilmingen skulle ta runt 30 minuter men eftersom tjejen efter mig inte dök upp så fick jag den extra tiden. Win! Hon som castade mig var supertrevlig och väldigt avslappnad vilket gjorde allt mycket bättre. Är stolt över att jag åkte och gjorde det här. Även om det inte skulle leda någonvart så är det utanför min komfortzon och väldigt utvecklande. 
 
 
När castingen var klar så gick jag och min syster runt i Norrköping City. Vi åt donken och gick i butiker. Fick med mig en ny liten plånbok och ett lila läppstift. Sedan åkte vi hem till Motala och åt god mat och badade jacuzzi i timmar och pratade om allt innan jag sen, dagen efter for till Borås igen. Så med andra ord har den här helgen varit så spännande och rolig! Bjuder på dessa höstbilder tagna förra året. 
 
Sverige |
#1 - - Therése:

Härligt, bra gjort att ta chansen när den kommer. Det var längesedan vi sågs ordentligt. Vi måste boka in en middag hos oss en kväll ❤️ Kram

Svar: Ja, jag håller helt med dig! Bara ta chanserna när dom kommer. Absolut! Det var ett tag sedan vi sågs sist, alltför längesen. <3
tokyojune.blogg.se

Upp