Polaroidkamera: instax mini 8

Jag fick hem världens sötaste polaroidkamera igår! En instax mini 8. Är helt förälskad i kameran och den är väldigt enkel att förstå. Jag erkänner att jag inte är så bra på att framkalla bilder jag tagit med systemkameran, ligger efter med 2-3 år i mitt framkallande. Den här kameran kommer bli perfekt för att föreviga minnen och få ut bilden i just den stunden. 
 
Min tanke med kameran är att jag ska samla 2017 i polaroidbilder som sedan ska in i ett album! Det kommer bli riktigt kul. Den ska jag ta med mig till Amsterdam nu i vår. Köpte kameran för 690 kr samt 2 set med 10 bilder för 238 kr på cdon.com! Ett väldigt bra pris på själva kameran men bilderna är nog en aning dyra kan jag tycka. 
 
 
 
Första bilden på min syster!
 

Kusligt men vackert

Igår blev det en spontantripp med Ellinor och Josefina. Vi fikade i Linköping och letade upp kusliga platser att åka till efter midnatt. Vi besökte ett slott, en kyrka och dess kyrkogård och ruiner av ett gammalt sockerbruk. Det var så otroligt vackert att se slottet vid midnatt, omringad av tjock dimma med silhuetter av frostiga träd längs allén, med en tänd lampa över slottsporten som lyste upp den vita fasaden. Det var som en scen tagen ur en film. 
 
Några bilder jag tog idag på en förklädd natur i frost. 
 
 
 
 

Casting genom selftape

Vintern har precis börjat igen, med sin invigning tidigt i november, sitt uppehåll i december så är den här nu i januari. I skrivande stund är jag här i Motala för ett besök. Om dagarna läser jag om allt möjligt, letar efter jobb till och från, försöker få ordning på min kost och gör sådant jag vill göra. Jobbletandet ger mig en grov ångest och sömnlösa nätter och jag är rädd för att jag inte kommer hitta det jag vill göra. Spontan och öppen tycks jag vara stundvis, så spontan att jag skickade en intresseanmälan till en huvudroll i en långfilm. Till min förvåning fick jag svar, ombedd att skicka in en selftape som betyder att jag läser ur manus samtidigt som jag filmar. Fick iväg en halvdan video tidigare i veckan och jag vet att jag inte kommer längre än så. 
 
Upp