En sista sommar på landet

Idag tänkte jag bjuda er på några av de finaste bilderna jag har tagit. Den här platsen som jag har fotograferat är väldigt betydelsefull för mig för det är över vårt älskade landsställe, som vi tyvärr inte äger idag. Både min farmor och farfar älskade att vara här och det märktes så väl på hur vårdat allting var. 
 
 
Min familj åkte alltid hit under några dagar och ibland veckor under somrarna. Det var ju som en liten traditionell miniresa som alla var så förväntansfulla över. Det är så många födelsedagar som firats här, så många gäster som  övernattat. Vi har firat midsommar med jordgubbstårta och kransar i håret, ätit kräftor och fisk som vi fiskat upp själva. Vi har till och med haft inbrott.
 
 
Något vår familj alltid gjorde var att kasta pil. Vi tävlade allihopa och körde runda efter runda. Det blev också något traditionellt som vi alltid gjorde under somrarna efter vi grillat.
 
 
Det var alltid så rikt på djur. Vi har sett älgar, rådjur och vildsvin. Vildsvin som varje år bökade i farmors odlingslåda. 
 
 
Min syser och jag har spelat badminton, cyklat kilometer efter kilometer på gamla cyklar för att komma till närmsta by. Vi har sprungit, badat, plockat blommor och lekt som små. 
 
 
 
Farmor hade gjort huset med hjulet på, till ett museum. Och vet ni vad? Hon fick faktiskt besökare trots hur landsstället ligger beläget. 
 
 
Vi förundrades alltid över vädret där, för det var alltid strålande sol med en släng av åska då och då.
 
 
Det gör nästan lite ont när jag tänker på allting som jag har fått uppleva på denna plats. För alla minnen från vårt landsställe är av glädje. Jag har bara haft en enda stund då jag varit i sorg och det var den dagen när vi var tvugna att gå igenom alla saker innan huset skulle ut på marknaden. Samma dag när vi tog farväl av huset. Men idag lever alla glada minnen vidare i mig och alla andra som varit under vårt landsställes tak.
Sverige | Frihet, Livet |
#1 - - Hanna Karlsson:

Det låter verkligen som ett fantastiskt ställe!

Upp