Halvårsresumé 2016 (del 2)

Maj
 
Alltså maj månad.. den stressigaste månaden jag har varit med om. Sista året på universitetet precis innan examen var förjävlig, men vi klarade det! Hade till och med fått dit två cyklar vid stationen för dom dagar jag varit lat och fått skjuts hem.. 
 
 
Jag fick ju med min älskling till Riddarspelet på Ekenäs Slott i Linköping. Riddarspelet var verkligen jättekul att titta på, så himla coolt. Jag köpte även en båge och tre pilar. Vi gick även på slottsvisning i Ekenäs Slott. På vänstra bilden står han och väntar på bestraffning hehe. Kommer skriva mer om den dagen i ett annat inlägg. Den sista maj avslutades med vår teateruppvisning vi jobbade hårt för, med en publik på fyra personer. Men man måste börja någonstans haha.
 
Juni
 
Ludvig hjälpte mig och Selma med en design till vårt projektarbete. Han designade en maskot till ett museum i Motala som heter Peggy Luxor som vi sedan byggde i papper och kartong. Och det blev mååånga sommarpromenader med Lelle till stan.
 
 
Esther, jag, Selma & Lidia
 
Sedan kom den efterlängade examen. Jag kunde inte förstå i det ögonblicket att jag hade tagit mig igenom 3 år på universitetet. Så mycket ångest, stress och press, men vi klarade det. Lite sorgligt är det ju att inte ses nu som förut och diskutera den nya kursen. Men jag har haft det så kul i skolan tack vare dessa personer. ♥
 
 
Efter examen fortsatte jag att jobba. Jag, Lelle och pappa jobbade ett tag samtidigt på samma jobb vilket var kul! Jag hamnade ett tag på kontoret där jag fick uppdatera stycktider för maskiner. Efter första lönen så köpte jag en fin vit byrå från Ikea. 
 
Juli
 
I mitten av juli for jag, Sam och hans familj till Manchester, England! Sam och jag åkte även upp till London på egen hand över några dagar. Jag har ju alltid velat åka till England så för mig var detta nytt och såå spännande hihi. 
Augusti
 
Jag var hemma en vecka ungefär och då passade jag på att boka en tid hos frisören för att bli brunett. Några dagar senare så var det dags för en resa till Italien men mamma och Lelle. Det var så skönt med väääärme och soooool. Att inte behöva jacka alls.. bara gå runt i bikini och äta massa gott!!
 
Det andra halvåret som resumé kommer i januari 2017. ♥
Upp