Flyttar till Borås, Halvårsresumé 2016 (del 1)

Hej vänner!! 
 
Vet ni vad? Jag flyttar till Borås på fredag!! In till min pojkvän och hans familj och jag är faktiskt, konstigt nog lite smått nervös.. men så glaaaaad. Jag har ju varit där så många gånger men den här gången känns det liksom riktigt. Det kommer bli roligt, mysigt och äventyrligt att bo med honom. Ingen mer distans!! Inga mer dyra bussbiljetter varannan vecka.. Att äntligen få dela vardag tillsammans, som vi längtat, kommer bli helt underbaaaaart.
 
Jag har ju kommit in på teaterstudier på Göteborgs Universitet och tanken är ju den att jag ska pendla från Borås till universitetet. Men jag börjar känna att kursen inte är det jag söker. Men jag ska testa kursen någon vecka eller två och se om jag vill fortsätta. Sedan så är jag på gång med en intervju för ett deltidsjobb (lokalvård) i Borås, vilket ska bli skönt. För jag vill jobba och spara pengar nu till större mål.
 
Det känns givetvist väldigt sorlig. Blir bara emotionell av tanken att lämna huset jag växt upp i, att lämna Motala, min familj och mina vänner. Det kommer ju att bli en förändring och omställning nu men jag kommer att åka hem och hälsa på när jag kan. ♥
 
Jag bjuder er på en halvårsresumé av detta år för en återblick. ♥
 
Januari
 
Januari bjöd oss på mycket kyla minsann. Månaden var för mig ganska tung då min farmor gick bort i december. Jag och Selma sågs nästan varje dag och skrev på c-uppsats och projektarbete.
 
Februari
 
Februari, en månad fylld av kärlek. Det var många fina dagar denna månad. Jag fick världens sötaste tekopp av Sam. Sedan så fyllde pappa år och vi firade! Uppsatsen och projektarbetet rullade på och likaså gjorde dramat. 
 
 
Köpte en tröja jag tyckte om. Övade på repliker med Jossan till vårt skuggspel på tåget påväg till uppvisningen.
 
 
Jag, pappa och Lelle åkte till Ullared en helg och jag höll mig faktiskt till min budget!! Köpte mest ätbara grejer som Twix och energidricka. En annan helg var jag ute och åt med Sam, Elli och Jossan i Linköping. Stackars min plutt som köpte världens starkaste mat som knappt var ätbart :( tb till när Jossan flippade av att äta en ärta från hans mat hahahah.. åh
 
Mars
 
 
Jag fotade inte så mycket den här månaden faktiskt.. men här är en print från en morgon när min älskling försökte väcka mig genom att skriva. Det gick väl så där ♥
April
 
April började med att jag fick möss i mitt rum!! Jag tycker möss är söta men dom ska inte vara i huset.. Vi fick bort dom tillslut iallafall. Jag och Lidia åkte till Stockholm och såg The 1975 live!!! Åh. Det var så BRA, och vi stod där, (snarare hoppade) och sjöng medan vi grät av glädje. Sedan så träffade jag Ludvig efter typ 4 år.. Det var så himla roligt att träffa honom efter alla dessa år. Vi ska catcha upp någon dag i Stockholm inom en snar framtid! Sedan så fick jag för mig att köpa individuella lösögonfransar som tog en timme att få på.
 
 
Den personen som jag umgåtts allra mest med är min syster. Vi har hittat på så mycket småsaker hela året. Det är ju trots allt de små sakerna i vardagen som ger lycka. Kommer sakna henne så mycket nu när jag flyttar.. för hon räknas definitivt in som en av mina bästa vänner. På vänstra bilden så tror jag att hon sprang och jag cyklade. Vi skulle till Östenssons och köpa godis. 
 
Ett fortsättninginlägg kommer upp senare! 
#1 - - josephine Asplund:

Tips på snabbt, nyttigt och självklart gott mellis?
Passar även på att säga att du får ha en underbar dag och super fin blogg! <3

Upp