Q & A

’’Hur kan du resa så mycket’’  ’’Vart får du alla pengar ifrån’’  ’’Jag vill också resa’’ 
 
Du är en fri själ och har hela världen i din famn. Varför gör du inte det bästa av det du har och skapar dig ditt eget paradis och leva det liv du vill leva? Jag kan pusha dig litegrann, men det är upp till dig att avgöra resten.
 
 
Tiden är aldrig tillräcklig och det är något vi alla vill ha mer av. Det som faktiskt är bra med tiden är att ingen kan köpa mer av den. Rättvist och bra tycker jag. Därför ska man spendera den väl, genom att göra det man vill göra och spendera den värdefulla tiden med människor man tycker om. Rushen man får när man åker någonstans är det som får mig att fortsätta hoppa utför klippan och uppleva. Det händer att man hamnar åt helvete och total kraschar, vilket gör ont men en krasch är bara tillfällig. Genom att fortsätta pusha sig själv framåt bygger man samtidigt upp en mental styrka, vilket bidrar till en mycket tydligare och unikare karaktär av sig själv då upplevelserna satt avtryck i en.
 
Det är upp till dig att välja hur du vill leva och vad du prioriterar. Jag ser bara möjligheterna och bygger hela tiden upp planer så jag kan göra det jag vill. Kanske har jag en nypa för mycket av optimism ibland, vad vet jag. Men snälla, kom inte till mig och gnäll över att du inte upplevt. Det är bara du som trampar i din egen snara om och om igen. Det är inte mitt problem. Jag gillar att prata med människor som upplevt eller planerar att fara, inte med dem som bara gnäller i sorg över att dem inte gjort något. Men jag tror helt klart på förändringar, i form av action.
 
Två bilder över körsbärsblomningen i Motala jag tagit. ♥
 
Upp