Bubblar av idéer

Nu är jag hemkommen från Närcon. Helgen har varit fantastisk och jag bubblar av idéer redan inför nästa år. Lite tråkigt att helgen i sig gick så fort bara.. Men Julia och jag planerar att cosplaya hobbitar nästa år och jag hade tänkt att cosplaya Frodo. Vi kanske även svänger förbi Riddarveckan och strosar runt som hobbitar i någon stad en vardag lite random sådär och överraskar människor.
 
Vi satt på hotellet, nattetid, och tittade på alla production diaries av LOTR och Hobbit-filmerna och bara avundades jobbet. #dreamteam Jag har också bestämt mig för att göra en portfolio där jag ska samla alla mina projekt (i fotoform) precis som jag gör med poesi jag skrivit. Vem vet, sådant kan komma till användning i framtiden. Älskar verkligen att ha projekt under tidspress. Känslan man får när man är klar är helt underbar.
 
Ja, jag bar mina vingar i lördags, tråkigt bara att det spöregnade så min costume såg lite ihopsjunken ut. Den ska repareras nu och kläderna ska tvättas, sedan ska jag ha en photoshoot och bilderna kommer upp här på bloggen, som jag fått förfrågningar om. Har inte bloggat aktivt alls från Närcon men jag kände bara för att strunta i bloggen den här gången.
 
..a message to Julia
Jag vill tacka dig för den här helgen. Vi är så otroligt lika och båda drömmer stort. Är väldigt tacksam över att jag träffat dig. Är också väldigt glad för din skull att du kommit in på konstskolan. Supportar dig till hundra procent! Vi ses snart igen, och då som hobbitar. ♥
 
#1 - - Julia:

Grät nästan av dina fina ord haha!
Vill tacka dig med för detta äventyr! Är tacksam över att fått lära känna dig med. Nästa år kommer vi rocka närcon med oss som hobbitar!♥

Upp